Cees Bak gestart als consulent beroepsonderwijs regio West

Pulicatiedatum 06-11-2017

Cees Bak is gestart als consulent beroepsonderwijs voor het vmbo/mbo Techniek in de regio West. Hij is aanspreekpunt voor de aangesloten scholen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Oost- en Zuid -Flevoland. Wij stellen hem graag aan u voor.

Wat is jouw achtergrond?

"Ik startte mijn loopbaan in het bedrijfsleven en kwam al snel in het onderwijs terecht. Daarvan ging mijn hart sneller kloppen. Ik heb de kans gegrepen allerhande functies in het onderwijs te vervullen binnen de wereld van het ROC. De laatste periode heb ik mij als adviseur op het gebied van onderwijsvernieuwing ingezet binnen het vmbo. Dat heeft als voordeel dat ik goed ben ingevoerd in het vmbo, maar ook in het mbo.”

Naast zijn werk als consulent bij het Consortium Beroepsonderwijs is hij ondernemer en “sterk in het innoveren en benutten van kansen”, vertelt Cees. 

Zijn kracht is dat hij mensen goed weet te enthousiasmeren en teams meekrijgt in veranderingen waarbij het belang van het individu altijd goed in beeld is. “Ik kan goed luisteren en invoelen wat er bij de mensen leeft en wat er gaande is bij groepsprocessen.”  

Daarnaast is Cees gewend om in complexe omgevingen te opereren. Hij voegt daaraan toe: “Ik ben resultaatgericht, neem verantwoordelijkheid en heb een positieve instelling.”

Consulent

Ik wil als consulent graag dat de docenten zich vrij voelen mij te benaderen. Ik probeer drempels op te heffen en zo een kleine bijdrage te leveren aan het verbeteren aan het het onderwijs voor het mbo als wel het vmbo.

Aanspreekpunt 

Cees vindt het belangrijk dat de scholen in de regio West vertrouwen hebben in zijn rol als consulent beroepsonderwijs. “Docenten, scholen en bedrijven moeten zich vrij voelen om zich tot mij te wenden met al hun vragen. “Zo kunnen we gezamenlijk een bijdrage leveren aan goed onderwijs voor leerlingen en studenten in het vmbo en mbo.”

Vragen of afspraak maken?

Neem dan per mail of telefonisch contact op met Cees Bak voor de regio West:

Mail Cees Bak
T 06 - 10 97 77 35