Nieuwe consulent Techniek in Midden en Noord!

Pulicatiedatum 05-07-2018

Per 1 augustus hebben we een nieuwe consulent beroepsonderwijs Techniek voor de regio’s Midden en Noord. Zijn naam is Wilco Griffioen. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de technische vmbo’s en mbo’s in Utrecht, Gelderland, Noordoostpolder, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Dat is half Nederland. Wilco stelt zich aan u voor:

“Mijn achtergrond ligt zowel in het bedrijfsleven als in het beroepsonderwijs. Jaren heb ik me via Stabiplan ingezet om docenten binnen het vmbo, mbo en hbo met de juiste (BIM) tools te laten werken. Daarnaast was ik bij Stabiplan verantwoordelijk voor de trainingsafdeling.

Ik zie al langer dat er een mismatch aan het ontstaan is tussen het aanbod aan goed geschoolde vakmensen en de behoefte van bedrijven. Ik denk dat hier een groot maatschappelijk vraagstuk ligt en draag graag bij aan oplossingen.

Ik hoop bij het Consortium Beroepsonderwijs meer mijn onderwijshart te kunnen volgen en te helpen om sterk beroepsonderwijs beter op de kaart te zetten. Daarbij weet ik dat luisteren naar de werkelijke vraag van de school een belangrijk gegeven is bij het vinden van oplossingen. Ik denk dat het werken vanuit een goede relatie alleen maar vruchten kan afwerpen voor alle partijen. Het principe “voor, door en met collega’s uit het vmbo en mbo” spreekt mij daarom ook erg aan.”

Wilco zal de komende tijd vooral gebruiken om kennis te maken met de scholen in de regio’s Midden en Noord. Kunt of wilt u niet wachten tot hij u zelf belt? Maak dan gerust eerder een afspraak! Zijn emailadres is wgriffioen@consortiumbo.nl, zijn telefoonnummer is 06 – 83833227.