Vertalingen Zorg & Welzijn serie 2018

Steeds meer studenten zijn voor een deel van hun beroepspraktijkvorming in het buitenland. Om hen goed te kunnen ondersteunen levert het Consortium Beroepsonderwijs, op verzoek, kosteloos vertalingen van examens en oefenopdrachten.

Voor de serie 2016 ev zijn inmiddels vele vertalingen beschikbaar.
Vertalingen van examens zijn te vinden in de docentversie van het losse werkprocesexamen (dus niet in de arrangementen).
Vertalingen van oefenopdrachten zijn te vinden in de studentversie van de oefenopdracht.

Bij het samenstellen van de examens serie 2018 hebben we ervoor gekozen om de vertalingen van 2016 ev als bijlage mee te nemen, behalve wanneer er cruciale wijzigingen in het betreffende examen zijn.

Ook de vertalingen voor de oefenopdrachten die reeds gemaakt zijn, blijven als bijlage beschikbaar bij de verrijkte oefenopdrachten. Houd er dus rekening mee dat dit inhoudelijk kan afwijken. Echter voor de voorbereiding op het examen blijft ook de eerste versie van de oefenopdracht geschikt. Indien er toch een nieuwe vertaling wenselijk is, dan kunt u die aanvragen.

Heeft u vragen hierover, of wilt u een nieuwe vertaling aanvragen, neem dan contact op met Engelien Bruijnes, secretariaatzorgenwelzijn@consortiumbo.nl

Voor de vertalingen werken wij samen met Vertaalbureau Noorderlicht.