Kom in actie voor een ziek kind!

Pulicatiedatum 29-01-2019

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. En niet zonder jou, want met jouw actie maak je het mogelijk dat het zijn ouders dichtbij heeft. Doe mee aan de wieleruitdaging HomeRide of de hardloopestafette HomeRun of bedenk zelf een actie en haal zoveel mogelijk geld op. Natuurlijk helpt het Ronald McDonald Kinderfonds je graag. Wie weet word je uitgeroepen tot Kinderfondskanjer van de maand.

ronaldmcdonald

Ook jouw school kan nu in actie komen voor zieke of zorg-intensieve kinderen.
Wandel mee met de Nijmeegse Vierdaagse, sta binnenkort op een braderie met culinaire lekkernijen, organiseer een sponsorloop of een fietstoer etc. etc.  Allemaal mooie gelegenheden om geld in te zamelen voor het goede doel. En........... er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Online actie
Wij helpen graag mee om jouw actie tot een succes te maken. Speciaal hiervoor hebben we de website starteenactie.nl gelanceerd. Deze site helpt om van jouw sportieve, creatieve of culinaire inzamelingactie een succes te maken. Je maakt er eenvoudig jouw actie aan, geeft een beschrijving op, bepaalt een doelstelling en je stuurt vervolgens jouw sponsorverzoek door aan familie, vrienden en collega’s. Je zult zien dat zij jouw inzet voor het goede doel van harte willen ondersteunen met een online donatie.

Iedere actie is van harte welkom. Van samen koekjes bakken met het hockeyteam tot boekenmarkt op de basisschool. Van een verjaardagsinzameling tot het verkopen van zelfgemaakte kunstwerken. 

Laat je inspireren of maak direct jouw sponsoractie aan op starteenactie.nl

Promotiemateriaal
We begrijpen heel goed dat niet iedere actie zich leent voor online fondsenwerving. We hebben de juiste middelen om je te helpen bij jouw actie. Vraag bijvoorbeeld een stevig, kartonnen collectehuisje aan waarmee je geld inzamelt ter ere van een bijzondere gebeurtenis of leen de vrolijke vlaggetjeslijn waarmee je jouw kraam opfleurt bij de verkoop van zelfgemaakte producten of lekkernijen. Natuurlijk kun je ook folders en posters bij ons opvragen.

Meld jouw actie aan door te mailen naar actie@kinderfonds.nl dan voorzien wij je van het benodigde promotiemateriaal en kunnen we met je meedenken. Vergeet vlak na afloop van de actie niet om een mooie foto en kort verslagje aan te leveren, misschien wordt jouw actie wel uitgelicht op onze website.

Voor vragen of hulp bij jouw actie kun je terecht bij Sanne Rehe,

via 06-46 31 37 71 of actie@kinderfonds.nl.

ronaldmcdonald2