Nieuwe Ontwikkelteamleider Laboratoriumtechniek

 

Wij zijn blij te kunnen melden dat per 1 september Chantal Jansen - Vlooswijk gestart is als ontwikkelteamleider laboratoriumtechniek en consulent beroepsonderwijs. Afgelopen periode is door het ontwikkelteam van laboratoriumtechniek onverminderd hard doorgewerkt aan de blijvende ontwikkeling van het materiaal en het is goed te weten dat we met de start van Chantal weer op volle sterkte zijn. Chantal stelt zich aan u voor:

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven en het onderwijs. Bij ING was ik leidinggevende en financieel adviseur voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast droeg ik de verantwoordelijkheid voor het opleiden van nieuwe collega’s en het begeleiden van MBO en HBO studenten. Bij het MBO College Almere was ik docent en onderwijsontwikkelaar voor het Domein Dienstverlening en voor de hybride leeromgevingen. 

Door de hybride leeromgevingen heb ik ervaren hoe rijk een leeromgeving voor de student wordt als je dit samen met experts uit het onderwijs en het bedrijfsleven neerzet. Mijn hart ligt bij het beroepsonderwijs. Vandaar mijn overstap naar het Consortium Beroepsonderwijs, omdat hier qua onderwijsontwikkeling het verschil wordt gemaakt, doordat de experts vanuit de beroepspraktijk samenwerken met de experts uit het onderwijs. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team Laboratoriumtechniek, de aangesloten scholen en het werkveld mij in te zetten voor een ontwikkelgerichte en betekenisvolle leeromgeving waar de student de bouwstenen vindt om zijn of haar toekomst op eigen wijze vorm te geven en vakbekwaam te worden. 

Chantal zal de komende tijd vooral gebruiken om kennis te maken met alle relaties. Heeft u alvast vragen? Maak dan gerust eerder een afspraak! Haar emailadres is cjansen@consortiumbo.nl