Geslaagd! Online Techniek Event

Op 8, 19 en 10 juni 2021 organiseerde het Consortium Beroepsonderwijs / Platform vmbo Techniek een online event over de samenwerking met scholen en het bedrijfsleven.

We mogen terugkijken op drie geslaagde dagen!

Verschillende sprekers vertelden over hun ervaringen als docent met het lesmateriaal in de praktijk en deelden ook de reacties van hun studenten hierop.
De deelnemers kregen hierdoor voorbeelden en inspiratie vanuit de praktijk.

Er was een groot aantal scholen aanwezig waarvan de vertegenwoordigers hun ervaringen deelden over de verschillende samenwerkingen.

We bedanken alle sprekers, onder anderen Esther Pepernoot (STO Friesland), Theo Kwakman (SG De Triade), Milko Lippe (mboRijnland), Natasja Looren de Jong (Horizon College) en Rob Kotzebue (Scalda) voor hun inspirerende verhalen.

Naast de deelnemende scholen willen wij ook onderstaande  Vrienden van (v)mbo Techniek -de bedrijven die hebben meegewerkt- bedanken voor hun waardevolle input. Zij vertelden over de materialen die in het onderwijs ingezet kunnen worden en over de succesvolle samenwerkingen die er al met veel scholen zijn. Ook het nieuwe onderwijsprogramma van Tatasteel, waarbij scholen samenwerken met bedrijven, kwam aan bod.

Wij willen uiteraard ook Heutink, Festo, CNC Style, Dobot.nu, RAI Vereniging en SMC bedanken voor hun waardevolle bijdrage.

Meer weten over de succesvolle samenwerkingen tussen het Consortium, scholen en bedrijfsleven? Neem dan contact met ons op.

bedrijven