Jenny Jaspers neemt afscheid

Beste mensen,

Met dit bericht neem ik afscheid van u allen, omdat ik op 20 augustus aanstaande met pensioen ga! Ik sluit mijn carrière van 43 jaar in het onderwijs met een heel tevreden gevoel af.

Terugkijkend op die werkzame cyclus, met verschillende werkgevers, verschillende soorten onderwijs,  komen de successen, maar zeker ook de missers in gedachten met een glimlach weer voorbij. Goed om zoveel studenten veel meegegeven te hebben, wat een mooi vak hebben we toch!

Dankbaar ben ik dat ik de laatste acht jaar bij ons Consortium Beroepsonderwijs heb kunnen werken. Zoveel positieve focus en kracht, plezier in het werk, mooie samenwerking met alle betrokkenen, ondersteuning van elkaar bij alles wat we ondernemen, heb ik in mijn carrière niet eerder ontmoet!
Heerlijk om met die herinnering voorop het netvlies, de vrijheid en de ruimte van het nieuwe leven als gepensioneerde in te gaan! 

Mijn vriendelijke en uitermate kundige collega Karin Vlieland zal mij vanaf 1 september gaan opvolgen. Wellicht heeft u al gemerkt dat we vanaf januari al samen optrekken in alle werkzaamheden. Vanaf deze plek wens ik Karin heel veel succes en plezier toe in het werken bij ons Consortium en u een hele goede samenwerking met haar!

Ik dank u allen van harte voor de fijne samenwerking, de stimulerende en kritische geluiden, maar vooral voor het plezier in het samen mooie en goede producten creëren!

En wens u weer heel veel succes en alle goeds toe in dit nieuwe schooljaar!

Met vriendelijke groet,

Jenny Jaspers