Beeldmateriaal Bouw en Infra

Go-Pro Midden Nederland

Studenten 2e jaar civiele techniek vanuit ROC midden Nederland, hebben een dag op het duikcentrum bc-opleidingen in het Centrum voor Beroepsduiken, onder bezielende leiding van Jeroen Baars.

Deze dag stond het “Veilig Werken” met elkaar centraal. En waar moet je beter op elkaar letten dan dat je een collega onder water laat gaan. We hebben dan ook protocollen geleerd waar je je strikt aan moet houden, wanneer een collega te water gaat en hoe je die dan ook weer veilig boven water krijgt. Geleerde lessen die veel breder toepasbaar zijn binnen het werkveld van civiele techniek.

Tevens was er belangstelling vanuit de werkgroep Go-Pro, om te kijken of de camera’s ook geschikt zijn om onder water te gebruiken. Ook deze test heeft, naast interessante beelden, ook het feit opgeleverd dat niet iedere camera geschikt is om onder water te gebruiken.

 

Co-creatie B&I en Z&W

Een groep studenten van het Horizon College uit Heerhugowaard, opleiding Middenkaderfunctionaris BOUW, heeft een ontwerp van een groot bouwproject uitgewerkt.(Projectwijzer 9 van Digibib)
De studenten hebben in co-creatie met studenten opleiding Zorg en Welzijn een Programma van Eisen opgesteld voor de bouw van een kinderdagverblijf.

Het ontwerp en financiële haalbaarheid is zo uitgewerkt en voorbereid dat de omgevingsvergunning kan worden aangevraagd.

 

Presentatie van Insteekhaven Noorderveld voor Techniekmarkt

 

 

Projectwijzers Consortium Beroepsonderwijs

Waarom zou je kiezen voor materiaal van het 

Consortium Beroepsonderwijs?

Wat zijn je ervaringen met de projectwijzers van het
Consortium Beroepsonderwijs?

Waar moet je als docentteam rekening mee houden  
als je start met de projectwijzers van het
Consortium Beroepsonderwijs?