top of page

Doe mee aan het onderzoek 'Kennis in de zorg'

woensdag 6 december 2023

Oproep aan docenten: laat je klas de onderstaande vragenlijst invullen. Vilans wil graag kennis in en over de langdurige zorg terecht laten komen bij medewerkers in de zorg. Zo kunnen zij de kwaliteit verbeteren. Daarom hebben zij onderzoeksbureau ZorgfocuZ gevraagd om dat te onderzoeken.

 

Doe je mee?

Wij nodigen je van harte uit om aan dit onderzoek deel te nemen. Het onderzoek bestaat uit een korte online vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Natuurlijk is deelname helemaal vrijwillig. Je kunt deelnemen tot en met 22 december 2023.

 

Privacy

Onderzoeksbureau ZorgfocuZ draagt zorg voor een strikt vertrouwelijke behandeling van alle gegevens en het waarborgen van je privacy. Hiervoor is ZorgfocuZ ook ISO- en NEN-gecertificeerd. Gegeven antwoorden zijn niet te herleiden naar de persoon. Het onderzoeksbureau draagt verantwoordelijkheid voor de dataverzameling en rapportage van de onderzoeksresultaten. Wij krijgen alleen een samenvatting van de onderzoeksresultaten.

 

Vraag?

Heb je een vraag over het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met ZorgfocuZ via helpdesk@zorgfocuz.nl. Op werkdagen kun je tussen 09.00 - 17.00 uur bellen met 050 - 2053 014.

Ben jij nog werkzaam binnen de zorg? Dan kan je de vragenlijst ook invullen.

 

Ga naar de vragenlijst

Doe mee aan het onderzoek 'Kennis in de zorg'

Bekijk ook

dinsdag 27 februari 2024

Consortium Beroepsonderwijs en de Technology Experience Day

maandag 26 februari 2024

Scholengemeenschap Bonaire maakt grote stappen met onderwijsvernieuwing

maandag 26 februari 2024

Goed nieuws: maak gebruik van voordelige keuzedeelexamens voor studenten!

maandag 19 februari 2024

Modern lesmateriaal snel implementeren? Het kan echt!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page