top of page

Doe mee aan het onderzoek 'Kennis in de zorg'

woensdag 6 december 2023

Oproep aan docenten: laat je klas de onderstaande vragenlijst invullen. Vilans wil graag kennis in en over de langdurige zorg terecht laten komen bij medewerkers in de zorg. Zo kunnen zij de kwaliteit verbeteren. Daarom hebben zij onderzoeksbureau ZorgfocuZ gevraagd om dat te onderzoeken.

 

Doe je mee?

Wij nodigen je van harte uit om aan dit onderzoek deel te nemen. Het onderzoek bestaat uit een korte online vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Natuurlijk is deelname helemaal vrijwillig. Je kunt deelnemen tot en met 22 december 2023.

 

Privacy

Onderzoeksbureau ZorgfocuZ draagt zorg voor een strikt vertrouwelijke behandeling van alle gegevens en het waarborgen van je privacy. Hiervoor is ZorgfocuZ ook ISO- en NEN-gecertificeerd. Gegeven antwoorden zijn niet te herleiden naar de persoon. Het onderzoeksbureau draagt verantwoordelijkheid voor de dataverzameling en rapportage van de onderzoeksresultaten. Wij krijgen alleen een samenvatting van de onderzoeksresultaten.

 

Vraag?

Heb je een vraag over het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met ZorgfocuZ via helpdesk@zorgfocuz.nl. Op werkdagen kun je tussen 09.00 - 17.00 uur bellen met 050 - 2053 014.

Ben jij nog werkzaam binnen de zorg? Dan kan je de vragenlijst ook invullen.

 

Ga naar de vragenlijst

Doe mee aan het onderzoek 'Kennis in de zorg'

Bekijk ook

dinsdag 18 juni 2024

Infographics met highlights schooljaar 2024-2025

woensdag 12 juni 2024

Nieuwe versie keuzedeel K1432 Verdieping Kraamzorg is geboren!

woensdag 12 juni 2024

Leonard Hilbers: nieuwe ontwikkelteamleider Technicus Engineering

woensdag 12 juni 2024

Ons Team Training & Advies op Aruba

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page