top of page

Gebruikersbijeenkomst Didactisch EPD

vrijdag 26 januari 2024

18 januari vond een geslaagde gebruikersbijeenkomst plaats voor het Didactisch Elektronisch Patiëntendossier (DEPD). Vertegenwoordigers van diverse hbo- en mbo-instellingen kwamen samen om de nieuwste ontwikkelingen en best practices rondom het gebruik van het Didactisch EPD te bespreken.

 

Nieuwe Functionaliteiten: Tijdens de bijeenkomst werden de specifieke functies en hun toepassingen gedemonstreerd en toegelicht, wat de deelnemers een goed beeld gaf van de mogelijkheden.

 

Deze verbeteringen, gericht op het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, werden enthousiast ontvangen.

 

Best practices:. In dit onderdeel lag de focus op het gebruik van het Didactisch EPD bij de Hogeschool Arnhem en de Hogeschool Utrecht. Zij deelden hun ervaringen, uitdagingen en succesverhalen rond de implementatie en inzet van het DEPD. Erg waardevol, volgens de andere deelnemende instellingen.

 

Interactie en discussie: De interacties tussen de deelnemers werden bijzonder gewaardeerd, aangezien de vertegenwoordigers van verschillende instellingen ervaringen, ideeën en tips konden uitwisselen. De open en collegiale sfeer droeg bij aan een vruchtbare uitwisseling van kennis en ervaringen.

 

Conclusie: De gebruikersbijeenkomst voor het Didactisch EPD was een succes. De bijeenkomst bevestigde de sterke gemeenschap die zich rond het Didactisch EPD vormt en de passie van de gebruikers om het onderwijs in de gezondheidszorg te verbeteren.

Gebruikersbijeenkomst Didactisch EPD

Bekijk ook

dinsdag 27 februari 2024

Consortium Beroepsonderwijs en de Technology Experience Day

maandag 26 februari 2024

Scholengemeenschap Bonaire maakt grote stappen met onderwijsvernieuwing

maandag 26 februari 2024

Goed nieuws: maak gebruik van voordelige keuzedeelexamens voor studenten!

maandag 19 februari 2024

Modern lesmateriaal snel implementeren? Het kan echt!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page