Vacatures aangesloten scholen

Vacature Bornego College Heerenveen

Docent Techniek - 1.0 FTE

Het Bornego College is een brede, christelijke scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs. Bijna alle leerlingen die van de basisschool komen, kunnen op onze school terecht. Wij leiden hen op voor Vmbo, Havo, Atheneum en Gymnasium en bereiden ze voor op het vervolgonderwijs. Doordat de leerlingen verspreid zijn over vier locaties, gaat geen enkele leerling verloren in de massa en is er veel aandacht voor het leven en werken met elkaar. Betrokken docenten staan voor onze leerlingen klaar.

Klik hier voor meer informatie. 

Vacatures Stedelijk Vakcollege Enschede

Vacature PIE-docent - 0,6 FTE

Het Stedelijk Vakcollege te Enschede is voor het komende cursusjaar op zoek naar een 2e graads docent voor het nieuwe Profiel PIE en wel het liefst voor de twee vakgebieden installatietechniek en elektrotechniek. De eigen docent is bevoegd voor metaaltechniek, vandaar deze voorkeur. De vacature is voor 0,6 FTE.

Natuur en Techniek - 4 uur

Daarnaast staan er ook nog 4 uur Natuur en Techniek in de onderbouw in de vacature. Mogelijk een leuke/goede combinatie voor iemand die in de exacte/techniekhoek zit.

Over Stedelijk Vakcollege Enschede

Het Stedelijk Vakcollege in Enschede is een vmbo-school met zo’n 600 leerlingen, waarvan eenderde uit leerlingen met lichte ondersteuning bestaat.  Mocht u iemand weten, die geïnteresseerd is hierin en kennis wil komen maken, dan kan hij/zij contact opnemen met Hannie Stam, teamleider a.i. E-mail: hstam@hetstedelijklyceum.nl. Telefoonnummer: 053-4821300.