top of page

Consortium Beroepsonderwijs en de Technology Experience Day

dinsdag 27 februari 2024

Consortium Beroepsonderwijs en de Technology Experience Day

 

Consortium Beroepsonderwijs is actief op de jaarlijkse Technology Experience Day, georganiseerd door Zuyd Hogeschool op woensdag 6 maart 2024.

 

Dit evenement is onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen binnen Zorgtechnologie en eHealth, evenals technologie in het onderwijs. Het biedt een mooie kans voor studenten, docenten, onderzoekers en andere bezoekers om hands-on ervaring op te doen met de nieuwste innovaties en interessante projecten in deze snelgroeiende velden.

 

Het Consortium Beroepsonderwijs zal bijdragen met een inspirerende presentatie over het Didactisch EPD en de meerwaarde hiervan voor het onderwijs. We laten zien hoe deze innovatieve tool het onderwijs kan verrijken, de betrokkenheid van studenten kan vergroten en een brug kan slaan tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden.

 

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Technology Experience Day en samen te verkennen hoe technologie de toekomst van onderwijs en gezondheidszorg kan vormgeven. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

 

Zet het in uw agenda: woensdag 6 maart 2024, Zuyd Hogeschool.

 

Consortium Beroepsonderwijs en de Technology Experience Day

Bekijk ook

zondag 7 april 2024

Michel Wouters nieuwe directeur-bestuurder

zondag 7 april 2024

Save the date! Landelijke Onderwijsdag 2025

zondag 7 april 2024

Wat moet ik vastleggen rondom de examinering? Moet dat met een examendossier?

dinsdag 2 april 2024

POP en PAP, waarom wel en waarom nog niet?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page