top of page

Home / Over ons

Over ons

Consortium Beroepsonderwijs

Het Consortium Beroepsonderwijs ontwikkelt onderwijsmateriaal en examens in co-creatie met professionals uit het beroepsonderwijs.
Zo bereiden we de beroepsbeoefenaars van de toekomst optimaal voor op hun werkveld. Ons uitgangspunt is: Van, voor en door het beroepsonderwijs!

Over ons

Aangesloten onderwijsorganisaties

Abonnementen

Het Consortium Beroepsonderwijs is een Stichting waar opleiders zich verenigen om in gezamenlijkheid vorm en inhoud te geven aan beroepsgericht onderwijs. Organisaties sluiten zich aan bij het Consortium middels het betalen van aansluitingskosten. Voor de afname van producten en diensten wordt ook betaald. Hiermee bouwen we met elkaar een fonds op van waaruit de activiteiten worden bekostigd.

 

Al het geld dat hiermee bijeen wordt gebracht komt alleen ten goede aan de aangesloten opleiders. Het streven is om de kosten voor de aangesloten organisaties, en daarmee voor de afnemers van de producten en diensten, zo laag mogelijk te houden.

Het Consortium is een stichting zonder winstoogmerk.

 

Start met verkennen van ons digitaal onderwijsmateriaal voor het beroepsonderwijs. Ontdek de kracht van de leermodules en onze gevalideerde examens. Content van topkwaliteit. Inspirerend onderwijsmateriaal. Altijd een actueel aanbod.

Inbegrepen in onze abonnementen:​

  • Toegang tot onze uitgebreide digibib
  • Hulp bij implementatie met onze korte, duidelijke handleidingen
  • Online helpdesk

Abonnement VMBO

Onze abonnementen worden per opleidingsdomein aangeboden. Als onderwijsorganisatie ben je hierdoor flexibel om onze producten in te zetten.

Abonnement MBO

Onze abonnementen worden per opleidingsdomein aangeboden. Als onderwijsorganisatie ben je hierdoor flexibel om onze producten in te zetten.

Vragen

Heb je een vraag die niet tussen de Veelgestelde vragen staat? Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Teamtaak
bottom of page