top of page

Home / Over ons

Over ons

Consortium Beroepsonderwijs

Consortium Beroepsonderwijs verbindt onderwijsprofessionals en ontwikkelt in gezamenlijkheid onderwijsmateriaal en gevalideerde examens. Zo bereiden we de beroepsbeoefenaars van de toekomst optimaal voor op hun werkveld. Van, voor en door het beroepsonderwijs. Zonder winstoogmerk, maar juist met oog voor docent, leerling en student!

Over ons

Aangesloten onderwijsorganisaties

Lidmaatschap

Het Consortium Beroepsonderwijs is een Stichting waar opleiders zich verenigen om in gezamenlijkheid vorm en inhoud te geven aan beroepsgericht onderwijs. Organisaties sluiten zich aan bij het Consortium door het betalen van aansluitingskosten. Aangezien ook voor de afname van producten en diensten wordt betaald, bouwen we met elkaar een fonds op van waaruit de activiteiten worden bekostigd.

 

Al het geld dat hiermee bijeen wordt gebracht komt alleen ten goede aan de aangesloten leden. Het streven is om de kosten voor de aangesloten leden, en daarmee voor de afnemers van de producten en diensten, zo laag mogelijk te houden.

Het Consortium is een stichting zonder winstoogmerk, maar juist met oog voor docent, leerling en student.

 

Start met verkennen van ons digitaal onderwijsmateriaal voor het beroepsonderwijs. Ontdek de kracht van de leermodules en onze gevalideerde examens. Content van topkwaliteit. Inspirerend onderwijsmateriaal. Altijd een actueel aanbod.


Inbegrepen zijn:

  • Toegang tot onze uitgebreide digibib

  • Hulp bij implementatie met onze korte, duidelijke handleidingen

  • Online helpdesk

Lidmaatschap VMBO

Onze lidmaatschappen worden per opleidingsdomein aangeboden. Als onderwijsorganisatie ben je hierdoor flexibel om onze producten in te zetten.

Lidmaatschap MBO

Onze lidmaatschappen worden per opleidingsdomein aangeboden. Als onderwijsorganisatie ben je hierdoor flexibel om onze producten in te zetten.

Vragen

Heb je een vraag die niet tussen de Veelgestelde vragen staat? Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Teamtaak
bottom of page