top of page

Onze positionering binnen het onderwijs

zondag 28 mei 2023

Stichting Consortium Beroepsonderwijs (SCB) opereert in een veranderend onderwijslandschap. In haar visie is maatwerk voor studenten/leerlingen en differentiatie in het aanbod altijd mogelijk. Dit geldt voor alle studenten. Niet alleen de reguliere studenten, maar ook bijvoorbeeld voor mensen die een opleiding volgen terwijl ze aan het werk zijn (Leven Lang Ontwikkelen (LLO)).

 

Het (aanstaande) beroep is de context om te leren. De student/leerling wordt opgeleid op een hybride werkplek. Bij het opleiden staat didactiek centraal die is gebaseerd op moderne pedagogiek. Het streven is een drempelloos flexibel en adaptief onderwijsstelsel met betaalbaar en inclusief onderwijs.

 

Wij bijven zoeken naar verbinding

SCB kan mede op basis van een moderne aanpak met haar expertise en diensten echt iets toevoegen aan het beroepsonderwijs. Zij werkt samen met diverse groepen docenten die openstaan voor modern onderwijs. Deze docenten zijn gedreven door ‘een roeping’ en krijgen de ruimte en vrijheid om autonoom te werken en te denken.

 

SCB zorgt als expert en met haar diensten voor de verbinding op inhoud in het beroepsonderwijs en is daarmee een essentieel onderdeel van een sterk onderwijsnetwerk.

 

Meer weten? Neem met ons contact op.

Onze positionering binnen het onderwijs

Bekijk ook

zondag 7 april 2024

Michel Wouters nieuwe directeur-bestuurder

zondag 7 april 2024

Save the date! Landelijke Onderwijsdag 2025

zondag 7 april 2024

Wat moet ik vastleggen rondom de examinering? Moet dat met een examendossier?

dinsdag 2 april 2024

POP en PAP, waarom wel en waarom nog niet?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page