top of page

Training verdieping Didactisch EPD

maandag 12 februari 2024

We zien een grote betrokkenheid in het gebruik van het Didactisch Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Docenten zetten dit enthousiast in het onderwijs in.

 

Voor docenten die de basistraining succesvol hebben afgerond en/of kerngebruiker zijn van het Didactisch EPD is er nu een verdiepende training.

 

Deze training is ontworpen om jullie kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat jullie het volledige potentieel van het Didactisch EPD kunnen benutten in jullie onderwijspraktijk. Tijdens de training gaan we dieper in op geavanceerde functionaliteiten van het Didactisch EPD en hoe deze optimaal kunnen worden toegepast om het onderwijsleerproces te verrijken. U leert meer over specifieke casestudies, innovatieve toepassingen en effectieve strategieën om het Didactisch EPD te integreren in diverse onderwijssituaties.

 

Door deel te nemen aan deze verdiepende training verbetert u niet alleen uw vaardigheden, maar draagt dit ook bij aan het versterken van uw onderwijs. Jullie expertise en ervaring zijn van waarde voor het succes van deze training en we kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan een inspirerende leeromgeving.

 

Schrijf u nu in en blijf uw onderwijs naar nieuwe hoogten tillen!

Training verdieping Didactisch EPD

Bekijk ook

maandag 15 juli 2024

Aanpassing tarief voor praktijkopleiders - wat verandert er

woensdag 26 juni 2024

Terugblik druk bezochte Landelijke Onderwijsdag 2023

dinsdag 25 juni 2024

Zomergroet van onze directeur-bestuurder, Michel Wouters

dinsdag 18 juni 2024

De highlights van schooljaar 2024-2025

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page