top of page

Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen

zondag 11 januari 2026

Ontdek hoe praktijk en theorie samenkomen in deze vernieuwde leermiddelen. Sluit online aan.

Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen

Wil je jouw leerlingen nog beter voorbereiden op de praktijk in de Horeca of voedingssector?

 

Tijdens deze online introductiesessie maak je kennis met de vernieuwde leermiddelen voor het profiel Horeca, Voeding of Voedingsindustrie. Je ziet hoe praktische vaardigheden, zoals snijtechnieken, stap voor stap visueel worden uitgelegd en direct toepasbaar zijn in recepturen.

 

De leermiddelen zijn ontwikkeld voor gebruik in de les én tijdens stages en sluiten naadloos aan op de dagelijkse beroepspraktijk.

 

Samen met docenten en professionals uit het werkveld ontwikkelen we eigentijdse, praktijkgerichte leermiddelen die scholen direct kunnen inzetten. Zo hoef jij niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden en ben je verzekerd van actueel, compleet en branchegericht onderwijsmateriaal.

 

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt en hoe samenwerking het onderwijs sterker maakt? Sluit dan online aan!

Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen

zondag

11 jan 2026

Van 15.00 tot 16.00 uur

Locatie

Inloggegevens volgen na inschrijving.

Leonie Kippers

Natasja Looren de Jong

Ontwikkelteamleider Entree en Praktijkonderwijs

Misschien vind je deze bijeenkomsten ook interessant?

dinsdag 3 februari 2026

Klankbordbijeenkomst PDG - wat doe je in de winter met het vak GROEN

zondag 1 maart 2026

Netwerkbijeenkomst Verzorging en Verpleging

dinsdag 3 februari 2026

Online netwerkuurtje Technicus Engineering - februari 2026

dinsdag 6 januari 2026

Online netwerkuurtje Technicus Engineering - januari 2026

dinsdag 27 januari 2026

Profieloverstijgend werken in 1 klaslokaal – fysieke bijeenkomst. Extra sessie

dinsdag 3 maart 2026

Online Vaststellingssessie BoK Basisdeel Analisten

woensdag 14 januari 2026

Profieloverstijgend werken in 1 klaslokaal – 15 januari 2026

maandag 19 januari 2026

Profieloverstijgend werken in 1 klaslokaal – 20 januari 2026. Extra online sessie

zondag 25 januari 2026

Profieloverstijgend werken in 1 klaslokaal – fysieke bijeenkomst

maandag 12 januari 2026

Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen. Extra sessie.

zondag 11 januari 2026

Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen

zondag 22 maart 2026

Feedbacksessie conceptexamens AG

Consortium Beroepsonderwijs_p.png
bottom of page