Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen. Extra sessie.
maandag 12 januari 2026
Ontdek hoe praktijk en theorie samenkomen in deze vernieuwde leermiddelen. Sluit online aan.

Wil je jouw leerlingen nog beter voorbereiden op de praktijk in de Horeca of voedingssector?
Tijdens deze online introductiesessie maak je kennis met de vernieuwde leermiddelen voor het profiel Horeca, Voeding of Voedingsindustrie. Je ziet hoe praktische vaardigheden, zoals snijtechnieken, stap voor stap visueel worden uitgelegd en direct toepasbaar zijn in recepturen.
De leermiddelen zijn ontwikkeld voor gebruik in de les én tijdens stages en sluiten naadloos aan op de dagelijkse beroepspraktijk.
Samen met docenten en professionals uit het werkveld ontwikkelen we eigentijdse, praktijkgerichte leermiddelen die scholen direct kunnen inzetten. Zo hoef jij niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden en ben je verzekerd van actueel, compleet en branchegericht onderwijsmateriaal.
Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt en hoe samenwerking het onderwijs sterker maakt? Sluit dan online aan!
Maak leren in de keuken levensecht - zo werken de nieuwe leermiddelen. Extra sessie.
maandag
12 jan 2026
Van 15.00 tot 16.00 uur
Misschien vind je deze bijeenkomsten ook interessant?















