top of page

Je kunt als technisch bedrijf vriend (lid) worden van het Platform vmbo Techniek en onze Consortium mbo netwerkorganisatie. De bijdrage van je lidmaatschap wordt gebruikt om de kwaliteit van het technisch (v)mbo onderwijs op een hoger peil te brengen. Als vriend word je op de hoogte gehouden van alle actuele ontwikkelingen in het technische vmbo/mbo onderwijs. Daarnaast promoten wij je bedrijf op onze website, waardoor je zichtbaar bent voor alle vmbo- en mbo scholen. Benieuwd naar alle voordelen die je hebt als vriend? Je vindt ze in onze brochure. >>

Vrienden van (v)mbo Techniek

AMTC / FLEC NEDERLAND B.V.

Wij helpen je om jullie praktijklokaal veilig, logisch en modern in te richten, zodat de leerlingen er met trots hun lessen in willen volgen. Dit zie je meteen terug in het enthousiasme en de leerlingaantallen zullen

gegarandeerd stijgen!

Stefan Gouwens / 06 - 53 25 48 00

www.flecnederland.nl en

www.amtc.eu

HEUTINK

Heutink symboliseert ruim 110 jaar onderwijs. Vandaag de dag totaalleverancier voor het primair, voortgezet en hoger onderwijs in Nederland.

Binnen techniekonderwijs is Heutink een partner die onderwijsprofessionals graag van dienst is middels advisering, inspiratie en informatie over vakvaardigheden, doorlopende leerlijnen en vaklokaalinrichting.

Wij werken, naast onze eigen specialisten, samen met een divers en betrouwbaar partnernetwerk, om zodoende op iedere vraag een aansluitend antwoord te kunnen geven.

Daarnaast staan we evenzo voor iedere onderwijsprofessional beschikbaar op vlak van kennisoverdracht van toonaangevende referenties en ervaringsdeskundigen.

Chris Jaspers Faijer / 06 - 22 00 25 08

www.heutink.nl

RAI CARROSSERIENL

De 300 leden uit de carrosserie- en trailerbouw welke RAI CarrosserieNL vertegenwoordigd zorgen voor de ontwikkeling, bouw, reparatie, onderhoud en keuring van wegtransportmiddelen welke ervoor zorgen dat mensen, dieren en goederen veilig, efficiënt en duurzaam worden vervoerd. RAI CarrosserieNL heeft doe-activiteiten voor techniek vmbo’s ontwikkeld.

SMC NEDERLAND BV

Bij SMC vinden wij deskundigheid en continuïteit heel belangrijk. Als vriend van (V)MBO techniek van het Consortium willen we hier graag vorm aan geven in onze relatie met het onderwijs.

Bert Bak / 06 – 27 86 68 88

www.smc.nl

DOBOT.NU

Het begrijpen van kunstmatige intelligentie (AI) is fundamenteel in de nabije toekomst. Sterker nog; de nieuwe generatie gaat hier in hun leven het meest mee te maken krijgen. Zullen we ons hier samen op voorbereiden?

Raoel Jörissen / 06 -27 22 94 54

DOBOT.nu

TECHNI SCIENCE

Techni Science helpt het onderwijs met de integratie van het toekomstbestendig implementeren van de nieuwste technologieën zoals digitalisering, programmeren, drones, robotica, AI, AR, VR en IoT binnen de visie van de school.

Enrikke Kuijpers / 06 - 27 83 00 25

www.techniscience.com

STYLE CNC MACHINES

STYLE heeft voor het onderwijs CNC lesstof en machines ontwikkeld dat zich onderscheidt door een leerling op eigen niveau te laten leren én de docent zoveel mogelijk ontzorgthttps://www.stylecncmachines.nl/. Het compactere formaat past perfect in praktijklokalen.

Marlon van Dijk / 033 – 20 52 500

https://www.stylecncmachines.nl

HEIDENHAIN

Het HIT-leerconcept ondersteunt bij de NC-programmering van HEIDENHAIN besturingen. Dit is incl. besturingsfuncties met animaties, korte opdrachten en oefeningen. De HIT software is geschikt voor zelfstudie en klassikaal onderwijs.

Paul Venema / 06 - 54 69 25 74

www.heidenhain.nl

AMR EUROPE

AMR Europe, professionals in 3D Printing, heeft met een webinar -in samenwerking met het Consortium- aangetoond hoe hoogwaardige 3D printers, scanners en dienstverlening ingezet kunnen worden binnen het technisch beroepsonderwijs.

Arnoud Kerkhof / 0578 - 66 27 77

www.amreurope.com

FUTUREMINDZ

Drones zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Wij helpen jou als je aan de slag wilt met drones. Van dronerace obstakels bedenken & bouwen, tot je eigen drone bouwen & vliegen en programmeren in python.

Danielle Petit / 06 - 28 88 48 32

www.futuremindz.nl

LEMTECH

Lemtech Lucht- en Mileutechniek biedt oplossingen op maat bij hinderlijke en/of gezondheidsgevaarlijke stoffen, dampen en geuren. Lemtech is specialist op het gebied van lasrookoplossingen.

Jacqueline van der Lem / 072 - 53 23 710

www.lemtech.nl

STICHTING OOI

OOI is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor bedrijven die isolatie aanbrengen in de industrie, scheepsbouw en kantoor- en bedrijfspanden. Het doel van OOI is om nieuw talent te vinden voor bedrijven in de sector.

Hylke Warners / 06 - 39 27 25 00

www.ooi.nl

INFENTO BV

Breng wetenschap en techniek tot leven met Infento! Met Infento bouwen leerlingen technische constructies, voorwerpen en levensgrote voertuigen waar ze ook echt mee kunnen rijden. Een uniek concept!

Rogier Groen / 020 - 261 64 50

www.infento.com

FUN MET ELECTRONICA

Fun met Electronica levert microcontroller boards van het merk Funduino, al deze boards zijn compatible op Arduino. Wij zijn gespecialiseerd leverancier van elektronica voor educatieve doeleinden.

Frank Hagenaars / 06 - 53 11 11 22

shop.funmetelectronica.nl

bottom of page