top of page

Mediamanager Exameninstrument nu in Digibib

dinsdag 16 januari 2024

We brengen jullie graag op de hoogte van ons gloednieuwe examen voor Mediamanager! We hebben zorgvuldig gekeken naar de evoluerende behoeften van het vakgebied en hebben ons examen aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

 

Wat maakt ons nieuwe examen uniek?

Ons examen biedt flexibiliteit in context en afname. De werkproces-examens kunnen zowel opeenvolgend als afzonderlijk worden afgenomen, waardoor jullie de vrijheid hebben om het examen aan te passen aan jullie specifieke onderwijsbehoeften.

 

We hebben bij het ontwikkelen van het examen rekening gehouden met de ontwikkelingen in het dynamische vakgebied van Mediamanagers.

-          AI-Integratie:

We begrijpen dat Mediamanagers steeds vaker in aanraking komen met op AI gebaseerde tools. Daarom hebben we, zoals in het kwalificatiedossier, de ruimte gehouden om AI-gerelateerde vaardigheden in te kunnen zetten bij het examen, precies zoals in de beroepspraktijk ook gebeurt. Daardoor kunnen studenten worden voorbereid op de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied.

-          Zakelijke Creativiteit:

Creativiteit blijft een cruciaal aspect van het beroep. Ons examen benadrukt de rol van zakelijke creatieve vaardigheden. Mediamanagers moeten outside the box kunnen denken en innovatieve oplossingen aandragen voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

-          Doelgroepgericht Denken:

Hoewel Mediamanagers zelf geen mediaproducten creëren, is inzicht in de fit/gap tussen doelgroepen en mediaproducten essentieel. Ons examen waarborgt dat Mediamanagers de nodige kennis en vaardigheden bezitten om de content van mediaproducten nauwkeurig af te stemmen op de doelgroep.

-          Digitalisering en Tijdsdruk:

Digitalisering heeft de tijdsdruk op het opleveren van mediaproducten vergroot. Ons examen besteedt aandacht aan dit aspect en uiteraard ook aan de bekwaamheid in het omgaan met IT-gerelateerde zaken zoals apps, sociale media en communicatiekanalen.

Mediamanager Exameninstrument nu in Digibib

Bekijk ook

dinsdag 18 juni 2024

Infographics met highlights schooljaar 2024-2025

woensdag 12 juni 2024

Nieuwe versie keuzedeel K1432 Verdieping Kraamzorg is geboren!

woensdag 12 juni 2024

Leonard Hilbers: nieuwe ontwikkelteamleider Technicus Engineering

woensdag 12 juni 2024

Ons Team Training & Advies op Aruba

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page