top of page

Terugblik bijeenkomst nieuwe kwalificatiedossier Dienstverlening

dinsdag 26 maart 2024

Ten eerst hartelijk dank voor de belangstelling en de inbreng tijdens de bijeenkomst van 18 maart. We nemen de opmerkingen (ook die uit de chat) over de examenvormen mee in de verdere constructie van de examens. Zodra er meer bekend is over het dekkingsoverzicht, informeren wij je hierover.

 

De belangstelling voor de oefenopdrachten is groot, ook van scholen die er nu nog geen gebruik van maken. We hebben veel demo-accounts mogen geven.

 

Fijn om te zien dat iedereen van de gelegenheid gebruik maakte om over uiteenlopende onderwerpen ervaringen uit te wisselen.

Om daarmee verder te gaan organiseren wij op 14 oktober (datum onder voorbehoud) een vervolgbijeenkomst. Hierin zullen de ontwikkelgerichte producten voor de opleiding Dienstverlening -en hoe deze gebruikt kunnen worden- centraal staan.

 

Daarnaast houden we op 23 september (datum onder voorbehoud) een bijeenkomst waarin wij je meenemen in de producten in Digibib. Deze bijeenkomst is bedoeld voor docenten voor wie de producten in Digibib nog redelijk onbekend zijn.

Nadere informatie over deze twee bijeenkomsten volgt nog.

 

Tot slot: heb je, of ken je iemand met, belangstelling om ontwikkelaar voor de ontwikkelgerichte producten voor Dienstverlening te worden? Laat het ons weten! Wij zoeken een bevlogen collega voor deze mooie rol. Meer informatie krijg je van Ingrid Kolen. ikolen@consortiumbo.nl

Terugblik bijeenkomst nieuwe kwalificatiedossier Dienstverlening

Bekijk ook

zondag 7 april 2024

Michel Wouters nieuwe directeur-bestuurder

zondag 7 april 2024

Save the date! Landelijke Onderwijsdag 2025

zondag 7 april 2024

Wat moet ik vastleggen rondom de examinering? Moet dat met een examendossier?

dinsdag 2 april 2024

POP en PAP, waarom wel en waarom nog niet?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page